Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Vadba z dr. Kurscheidom

Vitamini in prehranska dopolnila

Kako kar najbolj uživati v poletju in hkrati okrepiti težavne predele: trebuh, zadnjico in stegna.

Poletje je tukaj! Pred vami je lep dan in radi bi preživeli nekaj časa v parku. Kaj pa telovadba, ki ste jo načrtovali? Spet bi se ji morali odpovedati ... Svojim vajam pa ne! Dobra fizična kondicija je pomembna za telo in dušo, zato naš strokovnjak za prehrano, dr. Thomas Kurscheid, predlaga nekaj vaj, ki jih lahko izvajate na prostem.

1. vaja: Skok naprej v mirovanju

Ta vaja je dobra za krepitev zadnjice in prednjega dela stegen. Začnite tako, da stojite z desno nogo naprej in levo nogo približno meter za njo.
Začetniki: Upognite prednje koleno, tako da bo zadnje koleno prišlo do tal.
Srednja stopnja: Obdržite težo na sprednji nogi.

2. vaja: Trebušni stisk

Ta vaja je odlična za razgibavanje trebušnih mišic. Ležite na hrbtu in dvignite levo nogo. Položite levo dlan za glavo, da jo stabilizirate/držite pokonci. Tako bo vaš hrbet ostal okrogel in pritisnjen k tlom.
Stegnite desno roko in nato iztegnjeno roko in nogo pomaknite proti trebuhu. Ponovite z desno nogo in levo roko.
Začetniki: Prva dva tedna ponavljajte tako pogosto, kot morete. Prenehajte, ko vas začnejo mišice peči.
Napredni: Ponovite tolikokrat, kolikor morete, dokler ne začutite pekočega občutka v trebušnih mišicah.

Nasveti dr. Kurscheida

Začetniki naj se prva dva tedna držijo najpreprostejših variacij, preden se lotijo naslednje stopnje.
Naprednejši naj najtežjo variacijo teh vaj ponovijo 12-krat oziroma tolikokrat, kolikor zmorejo. Še večji učinek dosežejo, če po tem takoj nadaljujejo z variacijo za začetnike, dokler tudi te ne morejo več izvajati.
Za boljši razvoj mišic zaužijte 10 gramov proteinov v prvih dveh urah po treningu, na primer 200 ml mleka, 100 g jogurta ali NUTRILITE™ rastlinske proteine.
Več nasvetov dr. Kurscheida najdete v tiskani izdaji revije Amagram, v rubriki Živite bolje ter v naslednji spletni izdaji revije Amagram Online.

Hidrirajte se

Z NUTRILITE fitH₂O™ dodate vodi odličen okus z malo kalorijami in malo ogljikovimi hidrati. S kompleksom rdeče pomaranče in vitamini hidrira in nahrani telo, hkrati pa nudi močno antioksidantsko zaščito pred prostimi radikali. V priročni embalaži - majhnih vrečkah - ga z lahkoto vzamete s sabo. Strankam ga lahko podarite kot vzorec in tako prebijete led pri prodaji.

NUTRILITE fitH₂O je primeren za moške in ženske z natrpanimi urniki, ki zmerno telovadijo po eno uro ali manj, ali pa za kogarkoli, ki se zaveda pomena zdravja in noče dehidrirati.


NUTRILITE fitH₂O mešanica za pripravo pijače, obogatena z antioksidanti - okus mandarine in pomaranče
Št. izdelka: 103786
NUTRILITE fitH₂O mešanica za pripravo pijače, obogatena z antioksidanti - okus breskve
Št. izdelka: 103787

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem