Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Shutterstock

Okusne in hranljive

Uravnavanje telesne teže

Juhe kot nadomestilo obroka bodykey by NUTRILITE predstavljajo hranljiv način, da dosežete svoje cilje.

Pomlad je tu! Tudi če zunaj še ni videti jasnih znakov, pa se toplejši meseci zagotovo približujejo. To pomeni, da bomo kmalu želeli obleči naša najljubša pomladna in poletna oblačila – ampak ali so vam vaše kratke hlače in lažja krila morda zdaj nekoliko bolj oprijeta po zimskih mesecih?

Eden od načinov, da znova dosežete svoje cilje vzdrževanja želene telesne teže in zdravega življenja, je, da uživate v svežih juhah, ki jih pripravite sami. To pa vzame veliko časa, saj morate za pripravo juhe, ki vsebuje zdrave sestavine, narezati ogromno različne zelenjave ali zrezati in skuhati pusto meso. Ekipa za izdelke bodykey by NUTRILITE™ želi, da uspešno vzdržujete želeno telesno težo in živite zdrav življenjski slog ter da ste videti in se tudi počutite dobro in polni energije. Zato so namesto vas opravili trdo delo, tako da lahko zaužijete hranljiva živila in še naprej živite svoje aktivno življenje.

Hranljivi lahki obroki

Nove juhe kot nadomestilo obroka bodykey by NUTRILITE so na voljo v dveh izvrstnih okusih: juha z okusom piščanca po azijsko, ki vsebuje odlične azijske začimbe, čebulo in posušene kalčke; ter juha z okusom šampinjonov in peteršilja z bogato kremasto strukturo. Obe vrsti juhe sta pripravljeni z upoštevanjem strogih smernic glede formule, da zagotovimo, da izpolnjujejo zahtevane standarde blagovne znamke NUTRILITE. Juhe so izdelane izključno iz naravnih sestavin, tako da ne vsebujejo GSO ter ne vsebujejo umetnih živil in palmovega olja. Obe vrsti juhe sta obogateni s 13 vitamini and 11 minerali, s čimer pokrivata tretjino vaših dnevnih potreb po teh hranilih, kar vam daje potrebno energijo za nov letni čas! Juhe so vir vlaknin in beljakovin ter vam dajejo občutek sitosti dlje časa. Juhe ustrezajo vsem profilom dietne prehrane bodykey, pa tudi na splošno pomagajo vsem pri vzdrževanju idealne telesne teže, saj podpirajo raznoliko in uravnoteženo prehrano. Juha z okusom šampinjonov in peteršilja pa je primerna tudi za vegetarijance.

Juhe pripravite hitro in povsem enostavno. Vsak paket vsebuje dve vrečki, od katerih vsaka vsebuje sedem porcij juhe. Priložena je merica, da boste lažje pripravili svoj obrok ustrezne velikosti. To pomeni, da lahko vsak dan nadomestite en ali dva običajna obroka s hranljivo juho – in to brez občutka lakote, saj sta obe vrsti juhe izjemno nasitni. Če želite izgubiti težo, je priporočljivo, da nadomestite 2 obroka na dan z novimi juhami kot nadomestilom obroka bodykey by NUTRILITE. Če pa želite vzdrževati telesno težo in živeti zdravo, pa zadostuje že ena juha na dan.

Juham po želji dodajte še več vaših najljubših sestavin ali pa odkrivajte različne recepte z juhami – če jih boste, jih ne pozabite deliti s svojimi kolegi in strankami!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem