Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Stcoksy

Cilji, ki se jih lahko držite

Uravnavanje telesne teže

Trije nasveti vam bodo pomagali oblikovati načrt za trajnostno vzdrževanje telesne teže za celo leto 2020!

Polnoč 1. januarja s seboj prinese poplavo upanja in vznemirjenosti za novo leto, ki je pred nami. Medtem ko je pozornost usmerjena k novim začetkom in zaobljubam, se veliko ljudi osredotoči na nove cilje za svoje dobro počutje in uravnavanje telesne teže za leto 2020. Namesto postavljanja nerealnih ciljev, ki bodo pozabljeni že čez en mesec, sprejmite bolj trajnostne spremembe življenjskega sloga, ki jih lahko ohranjate na dolgi rok. Naši trije nasveti bi vam morali pomagati ostati na pravi poti do izpolnitve zaobljub za to novo leto in povsem novega desetletja.

1. Postavite si realistične cilje, ki jih je mogoče izmeriti.

Postavitev vrednostnih nalog »pojesti manj in več vaditi« ni koristno za uravnavanje telesne teže. Cilje je lažje doseči v manjših in izmerljivih korakih, tako da jih je lažje načrtovati in jim slediti. Postavite si specifične cilje, ki jim lahko sledite skozi vse leto, pa naj gre za pridobivanje več mišične mase, ohranjanje vitke linije pasu ali sposobnost teči dlje. Na primer, načrtujete lahko, da boste vsak mesec pretekli nekaj sto metrov več ali pa vsako četrtino dvignili nekaj sto gramov težje uteži. Oglejte si videoposnetek in preizkusite bodykey by NUTRILITE™ nadomestilo obroka – juha s šampinjoni in peteršiljem – dopolnjuje aktiven življenjski slog z enostavno pripravo ter bogato vsebnostjo vitaminov in mineralov.

2. Vsak dan naredite eno stvar, ki vam bo pomagala doseči cilj.

Lahko je naslednje: 20-minutni sprehod vključite v svojo dnevno rutino, pojdite po stopnicah namesto z dvigalom ali pa enega ali dva dnevna obroka nadomestite z bodykey nadomestilom obroka – ploščica z okusom temne čokolade. Ploščice so odličnega okusa in vsebujejo pomembna hranila, zato da imate občutek sitosti, kar pomeni, da ne boste imeli občutka, da ste uvedli drastične spremembe življenjskega sloga.

3. Verjemite vase in praznujte svoje dosežke.

Ne glede na cilje za uravnavanje telesne teže morate verjeti vase, da jih boste dosegli, ko pa jih dosežete, se nagradite. Držanje postavljenega cilja je odličen dosežek – proslavite svojo vztrajnost in se sprostite.

Ne glede na to, ali želite do boljše telesne forme ali le nadzorovati svojo telesno težo, ali ste sladkosnedi ali pa imate raje slane obroke – bodykey nadomestilo obroka – ploščice in nadomestilo obroka – juhe bodo zagotovile, da se boste držali svojih novoletnih zaobljub. Priročna hitra priprava ali prehranjevanje na poti pomenita, da nimate izgovora, da odnehate.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem