Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Preprosto, učinkovito in okusno!

Uravnavanje telesne teže

Ne čakajte: še danes poskusite naše okusne bodykey hitre obroke!

Želite shujšati in pridobljeno težo obdržati? Ali zaradi natrpanega urnika le stežka sledite načelom zdrave prehrane? Ali pa le ne marate kuhati? Potem so morda bodykeyTM hitri obroki prava rešitev za vas!

Edinstven okus in izjemno priročno

Če se želite dobro počutiti in se bolje spoprijemati z zahtevami vsakdana, morate skrbeti zase in za svoje zdravje. Prvi korak pri tem je, da dobro jeste. Pomaga vam lahko Amwayev novi izbor okusnih bodykey™ hitrih obrokov in NUTRILITETM prehranskih dopolnil! Okusno, priročno in koristno pri nadziranju velikosti obrokov.

Ti izvrstni hitri obroki so na voljo kot juhe, kremni napitki in ploščice, poleg tega pa ponujamo okusen zeliščni čaj: vse skupaj v čudoviti embalaži. Obroki pa niso le priročni in okusni, ampak tudi idealni za nadzor nad količino zaužitih kalorij.

Sami izberite, kar želite

Ker vemo, da smo si vsi različni in ima vsak svoje potrebe, smo pri Amwayu razvili tri različice vsakega hitrega obroka: z manj ogljikovimi hidrati, z manj maščobami in uravnotežen obrok. Barvne kode vam pomagajo izbrati pravega. Se izogibate maščobam? Izberite rdečo različico. Se vam zdi, da pojeste preveč ogljikovih hidratov? Izberite rumeno različico. Ali pa želite zmanjšati količino obojega? Izberite oranžno različico.

Poleg tega ima vsak izdelek dva izvrstna okusa. Kremni napitek z okusom čokolade ali vanilije, ploščice z okusom čokolade ali rdečega sadja, paradižnikova ali zelenjavna juha – kaj boste najprej poskusili? Vsi vas že čakajo, da z njimi v hipu pripravite okusen obrok brez dodatnega truda! En obrok na dan nadomestite z bodykey hitrim obrokom: preprosto izberite, ob kateri uri ste prezaposleni, da bi si sami kuhali. Tako boste prihranili čas in imeli nadzor nad kakovostjo in količino hrane, ki jo zaužijete. Priročni hitri obrok enkrat na dan kombinirajte z dvema rednima obrokoma, da boste imeli pestro in uravnoteženo vsakodnevno prehrano.

Nikar ne odlašajte – še danes se odločite, kako boste jedli, in naročite prve hitre obroke!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem