Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Zmanjševanje telesne teže prilagojeno vam

Uravnavanje telesne teže

Vzemite vajeti v svoje roke z našimi posebej razvitimi prehranskimi dopolnili.

bodykey by NUTRILITE™ vztraja pri svojem poslanstvu – ustvariti revolucijo v zmanjševanju telesne teže. S pomočjo okusne in priročne hrane blagovne znamke bodykey še nikoli ni bilo lažje doseči – in obdržati – idealne telesne teže.

Priročna podpora

Uspeh programa bodykey sloni na skrbno razvitih prehrambenih izdelkih. Program pa dopolnjuje še nekaj posebnega, kar vam dodatno pomaga na poti: naravna zaviralca presnove maščob in ogljikovih hidratov. Ti prehranski dopolnili smo razvili posebej za to, da bi vam pomagali pri programu nadziranja teže. Vsako dopolnilo ima posebno podporno vlogo pri načrtu nadziranja teže, tako da v prehrani nevrtalizira nezaželeno maščobo ali ogljikove hidrate (glede na izbrano dieto).

Naravni zaviralec presnove maščob

Za dodatno podporo pri vašem programu nadzora teže vam potrebno pomoč nudi zaviralec presnove maščob. Ta izdelek temelji na 100 % naravnem vlakninskem izvlečku iz kaktusa opuncije, zmanjšuje absorpcijo maščob v prehrani in blokira do 27 % maščobe v obroku. Poskusite ga kombinirati z nizkokalorično dieto, pa boste že krepko na poti do nadzorovane telesne teže!

Naravni zaviralec presnove ogljikovih hidratov

Naravni zaviralec presnove ogljikovih hidratov temelji na 100 % naravnem vlakninskem izvlečku iz belega fižola. Deluje tako, da blokira dve tretjini ogljikovih hidratov v standardnem obroku s 600 kalorijami. V kombinaciji z dieto z manj ogljikovimi hidrati vam to dopolnilo pomaga uravnavati težo.
Vsako prehransko dopolnilo je na voljo v priročni embalaži z 80 tabletami, ki jo lahko imate vedno pri rok. Izbrano prehransko dopolnilo dodajajte dnevni prehrani, na primer vsakemu glavnemu obroku.

Začetek potovanja

Raziščite povsem novo doživetje zmanjševanja telesne teže! S posebej razvitimi prehranskimi dopolnili bodykey blagovne znamke NUTRILITE se podajte na potovanje k vaši idealni teži!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem