Košarica (0) 0 Košarica

Košarica je prazna.

Prenesi v trgovino

Pojdi v trgovino
NAGRADE ZA USPEH
© StockFood

Tradicionalen mariniran slanik

Recepti

Priprava in čas kuhanja: 15 min

Čas ohlajanja: 1 ure

Sestavine:

  1. 4 jedilne žlice rastlinskega olja,

  2. 200 g paradižnikovega pireja,

  3. 200 g sladkorja v prahu,

  4. 80 ml vode,

  5. 120 ml belega kisa,

  6. 1/2 čajne žličke soli,

  7. 1/4 čajne žličke suhega kopra,

  8. 1/4 čajne žličke sveže zmletega črnega popra,

  9. 4 fileji slanika, narezani in z odstranjenimi kostmi.

Način priprave:

  1. V veliki ponvi iCook olje segrejte na srednje visoki temperaturi.

  2. Vmešajte paradižnikov pire in zavrite ter pustite vreti. Temperaturo znižajte in vmešajte sladkor.

  3. Preden odstranite s štedilnika, počakajte, da se sladkor raztopi. Vmešajte vodo, kis, sol, koper in poper.

  4. Slanike dajte v velik kozarec s pokrovom. Na vrh nalijte paradižnikovo omako.

  5. Počakajte, da se ohladi na sobno temperaturo, šele nato zaprite s pokrovom. Pred serviranjem 1 dan hranite v hladilniku.

Tradicionalen mariniran slanik ( PDF / ePub )

Sorodne vsebine

Odkrijte več receptov iCook

Več
© StockFood

Solata iz kodrolistnega ohrovta, pečenega sladkega krompirja in pastinaka s feto, pekanovimi orehi in granatnim jabolkom

Recepti

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem