Košarica (0) 0 Košarica

Košarica je prazna.

Prenesi v trgovino

Pojdi v trgovino
NAGRADE ZA USPEH
© StockFood

Teletina v sladko-kisli omaki z gobami ostrigarji in riževimi rezanci

Recepti

Skupni čas priprave: 60 minut

Skupni čas kuhanja: 30 minut

Oprema:

  1. iCook kozica s pokrovko 4 l

  2. iCook vok

  3. Noži

  4. Strgalo za zelenjavo

Sestavine:

  1. 1 čebula,

  2. 1 sladka rdeča paprika,

  3. 1 sladka rumena paprika,

  4. 300 g gob ostrigarjev,

  5. 600 g fileja teletine,

  6. 250 g konzerva rezin ananasa,

  7. 1 strok česna,

  8. 30 g svežega ingverja,

  9. 300 g riževih rezancev,

  10. 100 ml ekstra deviškega oljčnega olja,

  11. 50 g sesekljanega paradižnika,

  12. 2 jedilni žlici sojine omake,

  13. sok 1 limone.

Način priprave:

  1. Nasekljajte vso zelenjavo in gobe na rezine, meso narežite na majhne koščke, nato narežite ananas na kocke, ananasov sok pa shranite za omako ter naribajte česen in ingver.

  2. Skuhajte riževe rezance v iCook kozici s pokrovko 4 l, pri čemer upoštevajte čas kuhanja, naveden na embalaži, nato pa sperite s hladno vodo.

  3. Segrejte olje v iCook voku, popražite teletino za 2 – 3 minute, nato jo odstranite in odstavite.

  4. Popražite česen in ingver, nato pa še gobe in zelenjavo. Dodajte ananas in kuhajte 3 – 5 minut.

  5. Primešajte sesekljan paradižnik, sojino omako in limonin sok. Dodajte malo ananasovega soka za bolj sladek okus sladko-kisle omake.

  6. Zelenjavi dodajte meso in rezance, temeljito zmešajte vse sestavine in servirajte jed.

Nasvet NAP-a: preden recept predstavite pred ostalimi, ga poskusite sami pripraviti doma. »Presenečeni boste, koliko preprosteje je, ko ste pripravo jedi že vnaprej vadili!« pravi NAP Cornel Robu.

Recept prenesite v obliki PDF za tiskanje ali kot ePub za uporabo v vašem najljubši aplikaciji bralnika eBook in za shranjevanje na vaši prenosni napravi.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem