Košarica (0) 0 Košarica

Košarica je prazna.

Prenesi v trgovino

Pojdi v trgovino
NAGRADE ZA USPEH
© Jim Norton/StockFood

Mehiški zavitki, polnjeni s piščancem, čebulo in papriko

Recepti

Priprava in čas kuhanja: 30 min

Sestavine:

  1. 1 čajna žlička prekajene paprike

  2. 1 čajna žlička mlete kumine

  3. 1/2 čajne žličke mletega koriandra

  4. 1/2 čajne žličke suhega origana

  5. 2 konzervi paprik chipotle v omaki adobo

  6. 1 jedilna žlica paradižnikovega pireja

  7. 1 ščepec sladkorja v prahu

  8. 2 jedilni žlici limoninega soka

  9. 100 ml tople vode in po potrebi več

  10. 3 jedilne žlice sončničnega olja

  11. 2 velikih piščančjih prsi brez kože, narezanih

  12. 1 velika rdeča in 1 velika zelena paprika z odstranjenimi semeni, narezani

  13. 1 rdeča čebula, narezana na rezine

  14. 4 tortilje

  15. sol in sveže mlet črni poper

Način priprave:

  1. Začimbe, paprike chipotle, paradižnikov pire, sladkor, limonin sok in vodo zmešajte v mešalniku. Mešajte pri veliki hitrosti, tako da dobite enakomerno omako. Po potrebi dodajte več vode.

  2. Segrejte 2 čajni žlici olja v iCook voku nad zmerno temperaturo, da postane vroče. Dodajte piščančje meso in malo soli in popra, ter pražite približno 6 do 8 minut. Vzemite iz voka.

  3. V vok dodajte preostalo olje, nato pa še paprike, čebulo in ščepec soli. Pražite 4 do 5 minut, dokler se ne zmehča, preden v ponev ponovno daste piščančje meso.

  4. Primešajte omako, pripravljeno v 1. koraku. Pustite, da zavre in kuhajte pri zmerni temperaturi 3 do 4 minute, tako da sta meso in zelenjava prekrita. Začinite s soljo in poprom po okusu.

  5. Pogrejte tortilje v suhi iCook ponvi za cvrtje. Nadevajte s piščancem in zelenjavo, nato pa tortilje zavijte in postrezite.

Prenesite ta recept v obliki PDF / ePub

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem