Košarica (0) 0 Košarica

Košarica je prazna.

Prenesi v trgovino

Pojdi v trgovino
NAGRADE ZA USPEH
© Shutterstock

Jagnječji tandoori – tradicionalno poznan kot tandir kebab

Recepti

Stopnja zahtevnosti: preprosto

Uporabljen pripomoček: 8 l lonec s pokrovko iCook.

Sestavine:

  1. 3 kg jagnječjih stegen (brez kosti, zmrznjena),

  2. 400 g jagnječjih zarebrnic (zmrznjena),

  3. ½ žličke soli,

  4. ½ žličke črnega popra,

  5. 1 žlica kumine,

  6. 1 žlica sušenega timijana

Priprava

  1. Zmrznjeno jagnječje stegno in zarebrnico dajte v lonec ter začinite s soljo, črnim poprom, kumino in suhim timijanom. Pokrijte lonec s pokrovko in postavite na kuhalno površino na najnižjo temperaturo.

  2. Pustite peči 2,5 uri in med tem ne odpirajte pokrovke. Kadar je lonec iCook nepredušno zaprt, bo ujel paro ter tako poskrbel za nežno in učinkovito kuhano meso brez vsakršnega zraka.

  3. Odstranite ponev s kuhalne plošče in jed je pripravljena, da jo postrežete.

Prenesite ta recept v obliki PDF / ePub

Sorodne vsebine

Odkrijte več receptov iCook

Več

Praznični golaž s cmoki, motovilec in z brusnicami polnjena hruška

Recepti

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem