Košarica (0) 0 Košarica

Košarica je prazna.

Prenesi v trgovino

Pojdi v trgovino
NAGRADE ZA USPEH
© StockFood

Kremna grahova juha z meto in popečenimi kruhki

Recepti


Uporabljeni pripomočki iCook: vaš najljubši nož iz 5-delnega kompleta nožev iCook, 25 cm ponev s prevleko proti prijemanju, 3 litrska ponev s pokrovko, mešalnik


Sestavine:

  1. 300 g zmrznjenega mladega graha

  2. 20 g metinih listov

  3. 100 g špinačnih listov

  4. 1 na drobno nasekljana rjava čebula

  5. 3–4 na drobno nasekljani stroki česna

  6. 100 g polnomastne smetane

  7. 300 ml najljubše jušne osnove

  8. 4 rezine kruha

  9. 3 žlice oljčnega olja

  10. 1 žlica limoninega soka

  11. 1 čajna žlička balzamičnega kisa


Recept:

  1. V ponev vlijte kanček oljčnega olja in kuhalno površino nastavite na srednjo temperaturo. Ko je ponev dovolj segreta, dodajte čebulo in mešajte, dokler se ta ne zmehča.

  2. Dodajte zamrznjen grah, špinačo in meto. Ponev previdno pokrijte s pokrovko in pustite, da se začne postopek VITALOK. Zmanjšajte temperaturo na najnižjo stopnjo in pustite kuhati 10 minut – ne pozabite, da v času tega postopka ne smete odstraniti pokrovke.

  3. Medtem ko se zelenjava kuha, rezinam kruha odrežite skorjo in sredico narežite na male kocke velikosti 2 cm. Kocke dajte v ponev in jih popražite na srednji temperaturi.

  4. V mali posodi zmešajte oljčno olje, drobno nasekljan česen, limonin sok, balzamični kis ter sol in poper. Ko je mešanica enotna, jo prelijte čez popečene kruhke in pecite, dokler tekočina ne izpari.

  5. Po 10 minutah kuhanja zelenjave odstranite pokrovko in dodajte vročo jušno osnovo skupaj s smetano. Zmešajte z ročnim mešalnikom, dokler juha ni gladka in kremna – če pripravljate manjšo količino te juhe, potem jo lahko zmešate v mešalniku iCook.

  6. Juho postrezite z žlico smetane in popečenimi kruhki. Dober tek!

Prenesite ta recept tukaj v obliki PDF / ePub

Sorodne vsebine

Odkrijte več receptov iCook

Več
© Amway

Praznična juha iz rdeče pese s suhimi figami in lešniki

Recepti

Več

Juha iz bučk in sladkega krompirja ter kokosovega mleka

Recepti

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem