Košarica (0) 0 Košarica

Košarica je prazna.

Prenesi v trgovino

Pojdi v trgovino
NAGRADE ZA USPEH
© Shutterstock

Vegetarijanski polnjeni šampinjoni

Recepti


Sestavine:

  1. 40 šampinjonov

  2. 1 rdeča paprika

  3. 40 g pečene rdeče paprike, narezane

  4. ½ srednje velike čebule

  5. 3 mlade čebule

  6. 1 čajna žlička origana

  7. 6 žlic drobtin

  8. 4 žlice parmezana, naribanega

  9. 30 g svežega peteršilja

  10. 2 žlici oljčnega olja

  11. ½ žlice soli ali po okusu

  12. ¼ čajne žličke mlete paprike ali po okusu


Način priprave:

  1. Očistite šampinjone in odstranite stebla.

  2. Polovico stebel narežite na drobne koščke, preostalo polovico zavrzite. Nasekljajte čebulo, mlado čebulo, rdečo papriko, pečeno papriko in peteršilj.

  3. V 25 cm ponvi s prevleko proti prijemanju iCook segrejte oljčno olje. V ponev dodajte stebla šampinjonov, rdečo papriko, pečeno papriko, mlado čebulo in čebulo ter popražite. Pustite pražiti 5 minut, dokler paprika in čebula nista mehki, nato dodajte origano, sol in mleto papriko.

  4. S kuhinjsko brisačo obrišite ponev in vanjo dajte šampinjone, obrnjene s steblom navzgor, ter jih bogato napolnite z nadevom.

  5. Ponev postavite na štedilnik na nizko temperaturo in pokrijte s pokrovko.

  6. Pecite 15 minut oziroma dokler šampinjoni niso spečeni.

Prenesite ta recept tukaj v obliki PDF / ePub

Sorodne vsebine

Odkrijte več receptov iCook

Več
© StockFood

Solata iz kodrolistnega ohrovta, pečenega sladkega krompirja in pastinaka s feto, pekanovimi orehi in granatnim jabolkom

Recepti

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem