Košarica (0) 0 Košarica

Košarica je prazna.

Prenesi v trgovino

Pojdi v trgovino
NAGRADE ZA USPEH
© Istockphoto

Piščanec s fusili in na soncu posušenimi paradižniki

Recepti

Raven: srednja
Uporabljeni izdelki iCook: lonec s pokrovko 4 l, 5-delni komplet nožev, skleda za mešanje

Sestavine::

  1. 300 g testenin fusilli

  2. 10 na soncu posušenih paradižnikov

  3. 300 g piščančjega fileja

  4. 6 velikih belih gob

  5. 3 stroki česna

  6. 200 ml smetane

  7. sol in poper

  8. 3 kozarci vode eSpringTM

Metoda:

  1. Z nožem santoku iCook razrežite piščanca na večje kose, nato nasekljajte česen, razpolovite gobe in na soncu posušene paradižnike.

  2. Segrejte 4-litrski lonec s pokrovko iCook in dodajte olivno olje. Popecite piščanca do zlate barve. Dodajte česen in na soncu posušene paradižnike in premešajte. Primešajte gobe.

  3. Dodajte vodo eSpring, začinite in pustite vreti, nato pa primešajte smetano. Dodajte testenine fusilli. Pustite rahlo vreti 30 minut, pri čemer občasno premešajte, da se krema zgosti.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem