Košarica (0) 0 Košarica

Košarica je prazna.

Prenesi v trgovino

Pojdi v trgovino
NAGRADE ZA USPEH
© Stockfood

Jagnječji kotleti, artičoke in polnjeni trtni listi

Recepti

Raven: srednja
Uporabljeni izdelki iCook: 5-delni komplet nožev, škarje, skleda za mešanje, lonec s pokrovko 8 l

Sestavine:

  1. 6 jagnječjih kotletov

  2. 6 rezin artičok

  3. 300 g mlete govedine

  4. 2 čebuli

  5. 200 g riža

  6. 100 g drobnega bulgurja

  7. ½ šopka peteršilja

  8. 200 g trtnih listov

  9. 1 sesekljan paradižnik

  10. 1 desertna žlica kumine

  11. 1 čajna žlica kurkuma

  12. 1 čajna žlica paradižnikove omake

  13. 110 ml olivnega olja

  14. 2 stroka česna

  15. sol, črni poper

Metoda:

  1. Nasekljajte govedino, čebulo, česen in paradižnik z nožem iCook in razrežite peteršilj s škarjami.

  2. Vse sestavine zmešajte skupaj z bulgurjem, rižem, začimbami in olivnim oljem v skledi za mešanje.

  3. Gnetite 10 – 15 minut, nato pa napolnite in zavijte trtne liste.

  4. Postavite tri jagnječje kotlete v lonec iCook. Na vrh položite artičoke, nato dve plasti trtnih listov ter nato ponovno jagnječje kotlete in artičoke, zatem pa še dve plasti trtnih listov.

  5. Dodajte olivno olje in paradižnikovo omako.

  6. Kuhajte na kuhalni plošči pri visoki temperaturi, nato pa pustite rahlo vreti 40 minut.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem