Košarica (0) 0 Košarica

Košarica je prazna.

Prenesi v trgovino

Pojdi v trgovino
NAGRADE ZA USPEH
© StockFood

Solata iz črnookega fižola z granatnim jabolkom

Recepti

Raven: enostavna
Uporabljeni izdelki iCook: 5-delni komplet nožev, lonec s pokrovko 4 l

Sestavine:

  1. 165 g črnookega fižola (odcejenega)

  2. 3 peščice solatnih listov

  3. ¼ rdečega zelja

  4. 3 čajne žličke semen granatnega jabolka

  5. 2 čajni žlički orehov

  6. 2 čajni žlički balzamičnega kisa iz Modene

  7. 2 čajni žlički olivnega olja

  8. sol

  9. limona

  10. cimet

  11. kumina

Metoda:

  1. Kuhajte črnooki fižol v 4-litrskem loncu s pokrovko iCook z malo vode 30 minut in nato fižol prestavite v skledo za mešanje.

  2. Ko se fižol ohladi, narežite solatne liste in rdeče zelje z noži iCook. Dodajte v lonec z granatnim jabolkom in orehi.

  3. Primešajte limono, olivno olje, balzamični kis iz Modene, sol, cimet in kumino in nato začinite po želji.

Sorodne vsebine

Odkrijte več receptov iCook

Več

Zvitki iz jajčevcev z zelišči in skuto

Recepti

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem