Košarica (0) 0 Košarica

Košarica je prazna.

Prenesi v trgovino

Pojdi v trgovino
NAGRADE ZA USPEH
© StockFood

Pita iz jagodičevja

Recepti

Izvrstna kombinacija sladkega maslenega testa in nadeva zagotavlja, da je ta pita izjemno priljubljena.

Sestavine:

  1. 225 g gladke moke

  2. 110 g masla

  3. 80 g sladkorja v prahu

  4. 1 jajce

  5. 1 – 2 žlici hladne vode

  6. stepeno jajce

  7. 300 g razkoščičenih češenj

  8. 225 g malin

  9. 225 g borovnic

  10. 150 g narezanih jagod

  11. 175 g sladkorja v prahu

  12. 40 g koruzne moke

  13. 2 žlici limoninega soka

Recept:

  1. Zmešajte moko, maslo in sladkor v multipraktiku. Dodajte jajce in vodo, da nastane testo. Ohlajajte 30 minut.

  2. S testom obložite posodo za pito (odvečno testo shranite). Prepikajte testo in ga predhodno popecite (s papirjem in utežmi) 15 minut pri 180 °C. Odstranite papir in uteži ter pecite še 5 minut. Odstranite in ohladite.

  3. Kuhajte sadje v ponvi iCook™ za 10 minut. Dodajte sladkor, koruzno moko in limonin sok. Ko se zgosti, ga z žlico nadevajte v testo.

  4. Pito pokrijte z mrežo tako, da uporabite preostalo testo. S čopičem premažite testo s stepenim jajcem in pecite 20 minut.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem