Košarica (0) 0 Košarica

Košarica je prazna.

Prenesi v trgovino

Pojdi v trgovino
NAGRADE ZA USPEH
© StockFood

Breskve v testu

Recepti

Te pečene breskve, ovite v listnato testo s cimetom, so prežete s sočno sladkostjo.

Sestavine:

  1. 325 g polnozrnate moke

  2. 80 g sladkorja v prahu

  3. 175 g hladnega masla

  4. 2 jajčna rumenjaka

  5. 1-2 žlici hladne vode

  6. 6 breskev

  7. 2 cimetovi palčki

  8. 1/2 čajne žličke mletega cimeta

  9. stepeno jajce

Način priprave:

  1. Zmešajte moko, sladkor in maslo v multipraktiku. Dodajte jajca in vodo, da nastane testo. Ohlajajte 1 uro.

  2. Iz testa izrežite šest rezin, pokrijte breskve in zaprite na vrhu.

  3. Izrežite liste iz preostalega testa in jih pritrdite na breskve. Dodajte stebla cimeta.

  4. Postavite na pladenj. S čopičem testo premažite s stepenim jajcem, posipajte s sladkorjem in cimetom ter pecite na 160 °C  35 minut.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem