Mangov šerbet z meto
Recepti
Ta šerbet boste pripravili v trenutku. Je osvežujoč, preprost za pripravo in popoln ob toplem vremenu.
Ta šerbet boste pripravili v trenutku. Je osvežujoč, preprost za pripravo in popoln ob toplem vremenu.
Uporabljeni izdelki iCook:
5-delni komplet nožev
1-litrska ponev
2-litrska skleda za mešanje iz nerjavnega jekla
Sestavine:
100 g sladkorja
100 ml vode
3 zreli mangi, odstranite kožo in narežite na kocke
1 limeta, sok
pest drobno nasekljanih metinih listov za okrasitev
Priprava:
Vodo in sladkor vlijte v ponev in postavite na visoko temperaturo. Mešajte in počakajte, da zavre. Zmanjšajte temperaturo in pustite rahlo vreti 2–3 minute ali dokler se sladkor ne stopi. Odstavite in pustite, da se popolnoma ohladi.
Mango, hladen sladkorni sirup in limetin sok dajte v mešalnik in mešajte, dokler zmes ni gladka.
Mangovo mešanico prelijte v skledo za mešanje in postavite v zamrzovalnik za približno 4 ure. Dobro premešajte vsakih 30 minut.
Zajemite kepice in dajte v posodice. Okrasite z meto in uživajte!
Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.
Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.