Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Amway

Solata z avokadom in jajci

Recepti

Ta čudoviti lahek namaz je popolna predjed na pikniku v vročih poletnih dneh ali prigrizek ob večerni pijači.


Uporabljeni izdelki iCook:

  1. 5-delni komplet nožev

  2. Komplet skled za mešanje

  3. 1-litrska kozica


Sestavine:

  1. 2 jajci

  2. 100 g kumare, neolupljene, narezane na koščke

  3. 30 g drobno narezane mlade čebule

  4. 2 avokada, olupljena, z odstranjeno koščico

  5. 3 čajne žličke rdečega vinskega kisa, dodajajte postopoma

  6. ½ čajne žličke soli

  7. ½ čajne žličke črnega popra

  8. 1 čajna žlička čilijeve omake

  9. 30 g rukole

  10. ½ čajne žličke olivnega olja

  11. 8 polnozrnatih krekerjev


Priprava:

  1. Jajci kuhajte v kozici 10 minut.

  2. Koščke kumare in mlade čebule dajte v srednjo skledo za mešanje.

  3. V mali skledi za mešanje pretlačite avokado. Dodajte 2 čajni žlički rdečega vinskega kisa, sol, poper in čilijevo omako ter dobro premešajte. Dodajte mešanico z avokadom h kumari in spomladanski čebuli v srednjo skledo za mešanje ter premešajte, da bo zmes enotna.

  4. Jajci operite s hladno vodo. Olupite ju, narežite na male koščke in ju dodajte k mešanici avokada. Dodajte sol in poper po okusu.

  5. Na krožnik dajte rukolo. Pokapljajte jo z 1 čajno žličko rdečega vinskega kisa in 1 čajno žličko olivnega olja, premešajte, da se sestavine združijo. Mešanico iz jajc in avokada dajte na vrh rukole in postrezite na krekerjih.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem