Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© StockFood

Juha s korenčkom in ingverjem

Recepti

Ta popolna juha, ki vas bo pogrela, je primerna za vegane in vegetarijance. Polna je sveže zelenjave, ingver pa poskrbi za popoln kanček začimbe.

Uporabljeni izdelki iCook:

  1. 5-delni komplet nožev

  2. deska za rezanje

  3. velika skleda za mešanje

  4. 3-litrska ponev s pokrovko

Sestavine:

  1. 130 g sladkega krompirja, olupljenega in grobo nasekljanega

  2. 120 g buče, olupljene in grobo nasekljane

  3. 6 korenčkov, olupljenih in grobo nasekljanih

  4. oljčno olje

  5. 1 čebula, olupljena in nasekljana

  6. 2 stroka česna, zdrobljena

  7. 20 g sveže kurkume, drobno naribane

  8. 30 g ingverja, olupljenega in drobno naribanega

  9. sok 1 limone

  10. 550 ml vode

  11. sol in poper

  12. Po želji: 1 žlica NUTRILITE vlaken v prahu

Priprava:

  1. Pečico predhodno segrejte na 200 °C.

  2. V posodo za mešanje dajte sladki krompir, bučo in korenček ter začinite s soljo in poprom, pokapljajte z oljčnim oljem. Dobro premešajte, da bo vsa zelenjava prekrita z oljčnim oljem in začimbami. Nato jo dajte na pekač in pecite v pečici približno 20 minut ali dokler ni pečena. Vzemite iz pečice in dajte na stran.

  3. Medtem v ponvi na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Ko je segreto, dodajte čebulo in česen ter pražite približno 5 minut ali dokler se ne zmehčata.

  4. Dodajte svežo kurkumo, ingver in pečeno zelenjavo. Dobro premešajte in pecite še 5 minut.

  5. Dodajte vodo in limonin sok ter pustite rahlo vreti še 20–25 minut. Vsake toliko premešajte.

  6. Ko so vse sestavine mehke, dodajte še NUTRILITE vlakna v prahu, če želite, in nato razdelite na porcije. Pustite, da se ohladi, in postavite v hladilnik.

  7. Ko boste želeli pojesti obrok, iz hladilnika vzemite eno porcijo, in ko je še vedno hladna, z ročnim mešalnikom zmešajte vse sestavine, dokler ne dobite gladke zmesi.

  8. Juho pogrejte na štedilniku ali v mikrovalovni pečici in postrezite v krožniku.

Prenesite ta recept v obliki PDF / ePub

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem