Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© iStockphoto

Kalifornijska solata iz kvinoje

Recepti

Okusna in hranljiva – ta barvita solata je zelo preprosta za pripravo. Če želite zdrav in hiter obrok, ne boste razočarani!

Uporabljeni izdelki iCook:

  1. lesena deska za rezanje

  2. 5-delni komplet nožev

  3. 2-litrska skleda za mešanje

Sestavine:

  1. 1 narezana rdeča paprika

  2. 3 ločene žlice olivnega olja

  3. 1/4 žlice česna v prahu

  4. 250 g kuhane kvinoje

  5. 150 g odcejene konzervirane koruze

  6. 40 g drobno nasekljane rdeče čebule

  7. 1 narezan srednje velik avokado

  8. 6–8 razpolovljenih češnjevih paradižnikov

  9. 5 g nasekljanega koriandra (ali kombinacija vaših najljubših zelišč)

  10. 1/3 žlice limetinega soka

  11. sol in poper po okusu

Način priprave:

  1. Pečico segrejte na 220 °C. Rdečo papriko v pekaču namažite z 1 žlico olivnega olja, začinite s česnom v prahu ter posolite in popoprajte po okusu. Pražite 15 minut oziroma dokler ne postane mehka in rahlo zoglenela. Odstavite, da se ohladi.

  2. V posodo za mešanje dodajte kuhano kvinojo, sladko koruzo in sesekljano rdečo čebulo.

  3. Ko se paprika nekoliko ohladi, jo dodajte v posodo skupaj z avokadom in češnjevim paradižnikom.

  4. Pokapljajte s preostankom olivnega olja in limetinega soka ter posolite in popoprajte po okusu. Sestavine dobro premešajte in uživajte v jedi!

Prenesite ta recept v obliki PDF / ePub

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem