Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Stockfood

Solata iz jajčevcev

Recepti

Če želite pripraviti lahkotno kosilo ali slastno prilogo k večerji, je ta solata prava izbira za vas. Prepričali vas bodo hitra in preprosta priprava ter bogati klasični mediteranski okusi, ki bodo navdušili vsakogar.

Uporabljeni izdelki iCook:

  1. 5-delni komplet nožev

  2. ponev s premazom proti prijemanju s pokrovko, 28 cm

  3. 2-litrska skleda za mešanje

Sestavine:

  1. 750 g jajčevcev

  2. 4 žlice olivnega olja, uporabljajte postopoma

  3. 1/2 čajne žličke dimljene paprike v prahu

  4. 1/2 čajne žličke kumine v prahu

  5. sol in poper po okusu

  6. 250 g češnjevih paradižnikov

  7. 2 žlici belega vinskega kisa

  8. 1 žlica popraženih sezamovih semen

  9. 3 žlice sesekljanega svežega peteršilja za dekoracijo

Način priprave:

  1. Jajčevec narežite na 2-cm kocke.

  2. V ponvi segrejte 2 žlici olivnega olja in dodajte jajčevec. Začinite z dimljeno papriko, kumino, soljo in poprom. Pražite 6–7 minut in previdno mešajte, dokler ni kuhano. Dajte v skledo za mešanje.

  3. Češnjev paradižnik narežite na pol in ga dodajte v skledo.

  4. Solato prelijte z belim vinskim kisom in preostankom olivnega olja ter začinite s soljo in poprom. Dodajte sezamova semena in vse skupaj premešajte. Okrasite s svežim peteršiljem.

Prenesite ta recept tukaj v obliki PDF / ePub

Sorodne vsebine

Odkrijte več receptov iCook

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem