Solata iz jajčevcev
Recepti
Če želite pripraviti lahkotno kosilo ali slastno prilogo k večerji, je ta solata prava izbira za vas. Prepričali vas bodo hitra in preprosta priprava ter bogati klasični mediteranski okusi, ki bodo navdušili vsakogar.
Če želite pripraviti lahkotno kosilo ali slastno prilogo k večerji, je ta solata prava izbira za vas. Prepričali vas bodo hitra in preprosta priprava ter bogati klasični mediteranski okusi, ki bodo navdušili vsakogar.
Uporabljeni izdelki iCook:
5-delni komplet nožev
ponev s premazom proti prijemanju s pokrovko, 28 cm
2-litrska skleda za mešanje
Sestavine:
750 g jajčevcev
4 žlice olivnega olja, uporabljajte postopoma
1/2 čajne žličke dimljene paprike v prahu
1/2 čajne žličke kumine v prahu
sol in poper po okusu
250 g češnjevih paradižnikov
2 žlici belega vinskega kisa
1 žlica popraženih sezamovih semen
3 žlice sesekljanega svežega peteršilja za dekoracijo
Način priprave:
Jajčevec narežite na 2-cm kocke.
V ponvi segrejte 2 žlici olivnega olja in dodajte jajčevec. Začinite z dimljeno papriko, kumino, soljo in poprom. Pražite 6–7 minut in previdno mešajte, dokler ni kuhano. Dajte v skledo za mešanje.
Češnjev paradižnik narežite na pol in ga dodajte v skledo.
Solato prelijte z belim vinskim kisom in preostankom olivnega olja ter začinite s soljo in poprom. Dodajte sezamova semena in vse skupaj premešajte. Okrasite s svežim peteršiljem.
Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.
Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.