Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Pesto iz na soncu sušenih paradižnikov

Recepti

Ta pesto namaz, ki ga odlikuje okus umami, je popoln dodatek poletnim jedem iz testenin

Uporabljeni izdelki iCook™:

  1. Posoda iz nerjavečega jekla

  2. 5-delni komplet nožev

  3. Deska za rezanje

Sestavine:

  1. 120 g na soncu sušenih paradižnikov

  2. 80 g pinjol ali orehov

  3. 80 g naribanega parmezana

  4. 70 ml olivnega olja

  5. 2 merici (1 merica = 10 g) rastlinskih proteinov Nutrilite™

  6. Po želji: 1 strok česna in kanček limoninega soka

Način priprave:

  1. Na soncu sušene paradižnike in orehe ali pinjole grobo sesekljajte na manjše koščke.

  2. Vse sestavine dajte v kuhinjskega robota in sekljajte, dokler ne nastane gosta pasta.

  3. Postrezite takoj ali shranite v kozarec za pozneje.

Nasvet:

Če pesto hranite v hladilniku, ga lahko tam hranite največ teden dni. Preprosto dajte ga v kozarec in prelijte z olivnim oljem.

Prenesite ta recept v obliki PDF / ePub

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem